Arhive categorie: Avantaje

Un nou proiect

Blocul 3, a carui constructie a inceput in luna mai a acestui an, aduce in oferta noastra compartimentari noi ale apartamentelor, atat la cele cu doua si trei camere, cat si la Studio.

De asemenea, venim in intampinarea celor care doresc sa inceapa o afacere in zona sau sa deschida un punct de lucru nou, cu patru spatii comerciale disponibile la parterul acestui bloc.

In prezent se lucreaza la utima placa a acestui bloc, termenul de finalizare propus pentru aceasta cladire fiind luna martie 2019.

Programul ‘Prima Casa’ 2017 a inceput

 

Zilele insorite de primavara ne aduc vesti bune cu privire la programul Prima Casa. Plafonul pentru anul in curs a fost alocat iar cele 16 banci inscrise in program pot prelua dosarele de creditare.

 

Pentru anul 2017 suma alocata de Executiv este de 2,5 miliarde lei – plafon nou, la care se mai adauga 175,5 milioane lei ramase din plafonul anului trecut.

Avansul minim pentru creditele Prima Casa a ramas neschimbat, si anume 5%, singura exceptie fiind ING Bank care a anuntat o crestere a acestuia la 10%.

Suma maxima care poate fi imprumutata prin programul Prima Casa este de 57.000 euro in cazul locuintelor vechi, respectiv 66.500 euro la achizitia locuintelor noi.

Apartamentele din cadrul proiectului Terra City pot fi achizitionate atat cu plata cash cat si prin programul Prima Casa. Detalii legate de structura apartamentelor si modalitatile de plata gasiti aici.