Arhive categorie: Noutati

Un nou proiect

Blocul 3, a carui constructie a inceput in luna mai a acestui an, aduce in oferta noastra compartimentari noi ale apartamentelor, atat la cele cu doua si trei camere, cat si la Studio.

De asemenea, venim in intampinarea celor care doresc sa inceapa o afacere in zona sau sa deschida un punct de lucru nou, cu patru spatii comerciale disponibile la parterul acestui bloc.

In prezent se lucreaza la utima placa a acestui bloc, termenul de finalizare propus pentru aceasta cladire fiind luna martie 2019.

Apartamente disponibile in primul bloc

 A trecut ceva vreme de la ultima noastra postare aici, si anume sunt exact doua luni de cand va anuntam ca am ajuns la final cu constructia primului bloc. Drept urmare avem multe noutati pe care am dori sa le impartasim cu voi.

Pentru ca ne-am propus sa va tinem la curent cu evolutia lucrarilor voi incerca sa fac un scurt rezumat la tot ceea ce am facut noi in aceasta perioada: au fost executate lucrarile la instalatiile termice, sanitare si electrice; am turnat sapele; am finalizat izolatia terasei blocului si au inceput finisajele interioare.

Tot in acest interval, echipa de constructori a inceput lucrarile la cel de-al doilea bloc din proiect, insa acesta este un subiect despre care va voi scrie zilele urmatoare.

Revenind la subiect, dorim sa va spunem ce apartamente mai sunt disponibile la vanzare in primul bloc. Asadar, daca doriti sa va achizitionati o locuinta noua in care sa va mutati pana la finalul acestui an puteti opta pentru unul din cele doua Studiouri sau pentru singurul Apartament cu 2 camere pe care il mai avem in acest bloc.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati!

Constructia primului bloc a ajuns la final

Odata cu turnarea placii peste etajul III, am finalizat constructia primului bloc. Zilele acestea se lucreaza la izolarea terasei urmand ca apoi sa incepem lucrarile la interior.

In curand vom reveni cu fotografii din interior pentru a va arata in ce stadiu se afla apartamentele dumneavoastra.

 

Inca un nivel este gata

Lucrarile avanseaza conform programului stabilit, iar prima cladire din proiectul nostru incepe sa prinda contur. Am turnat placa peste etajul doi si ne-a mai ramas un singur nivel pentru a finaliza constructia primului bloc.

La interior se zidesc peretii despartitori de la bai, restul compartimentarilor din apartamente fiind facute.

Stadiu lucrari

Lucrarile la primul bloc avanseaza si va punem la dispozitie galeria foto cu stadiul acestora.